Elektronicazaak

Bij MaxiAxi is alles te vinden op het gebied van elektronica. Dit is een mooie aanvulling op alle computer artikelen die je wellicht ook al bent tegen gekomen op deze website. MaxiAxi is een elektronicazaak die bestaat sinds 2013. Je kunt nu al een kijkje nemen op Maxiaxi’s website.

Maxi Axi is de grootste specialist in beeld en geluid.

Het assortiment van Maxi wordt steeds vernieuwd naar de nieuwste elektonica producten die op de markt komen. Allereerst zijn zij grote speler op gebied van muziek, zij willen zorgen voor de ultieme geluidservaring tegen de beste prijs. Je krijgt altijd waar voor je geld. Je hebt 30 dagen bedenktijd of het product de juiste keuze voor je.

Beleven in muziek

Beleef het geluid, voel de trillingen en de sensatie! Het assortiment is zo samengesteld dat iedereen kan vinden wat hij zoekt. Wil je grote speakers, of juist kleine die je mooi weg kunt werken. Heb je een budget waaraan je je moet houden? De specialisten denken met je mee over de beste oplossingen voor jou. Je mag de apparatuur gedurende 2 weken in je eigen huis testen of het voldoet aan al je wensen. Mocht dit niet het geval zijn, dan mag je de producten kosteloos retour sturen en krijg je je aankoopbedrag terug.

 

 

De website is compleet gericht op beeld en geluid en verkoopt dus geen stofzuigers, wasmachines, drogers en andere huishoudelijke artikelen. De website verkoopt wel versterkers, speakers, DJ Gear, complete lichtsets, microfoons en home cinema sets.  Kabels en stekkers.

Check ook onze pagina’s over computers: laptop leasen of buy refurbished computers.

En check laptops4all!